de webshops

Bubbels and Jets, de shop voor als u opzoek bent naar opblaasbare jacuzzi’s, zwembaden en alle musthaves die daarbij horen.

Ga naar: www.bubblesandjets.com of www.bubblesandjets.nl


 

 

Bintii.nl is een hippe webshop die zich specialiseert in UV kleding voor baby’s, kinderen en volwassen, tegen zeer scherpe prijzen.

De Bintii shop is opgericht door ouders voor ouders die hun kind willen beschermen tegen de schadelijke UV-straling, daarom geloven in kwaliteitsspecialisme in plaats van kwantiteit. Om die reden zijn we ook geen warenhuis met 20.000 artikelen met van alles en nog wat. Maar bieden wij een een ruim assortiment van circa 5.000 UV beschermende artikelen die tot wel 97.5 % u en uw kinderen beschermen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

Ga naar: www.bintii.nl

*Aan de vernieuwde webshop wordt volop gewerkt*


 

Vapify de vapeshop

Vapify.nl is de vapeshop die zich specialiseert op het gebied van de gaande elektronisch roken revolutie ook wel vapen of dampen genoemd. 

De Vapify.nl shop is opgericht om mensen te helpen stoppen met het roken van al welbekende ouderwetse sigaretten die vol zitten met slechte stoffen, die voor grote gezondheidsrisico’s zorgen van de longen en lichaam. Rokers kunnen doormiddel van dampen (vapen) gecontroleerd in 7 maanden tijd op een vrij eenvoudige en makkelijke manier helemaal van de nicotine verslaving af zijn.

Ga naar: www.vapify.nl en lees de grote voordelen dat vapen met zich mee brengt.

*Aan de webshop wordt op dit moment volop gewerkt en hopen Vapify.nl snel te kunnen lanceren*